sâmbătă, 2 iunie 2012

"Hamilton vrea sa plece daca situatia nu se imbunatateste"



McLaren Mercedes a intrat în legătură cu pilotul Paul di Resta de la Force India pentru un posibil contract pentru sezonul 2013, după ce Lewis Hamilton ar fi decis să plece de la echipă, anunţă presa franceză.
 
McLaren a pregătit o oferta de 100 de milioane de lire sterline pentru a-l convinge pe Hamilton să semneze un nou contract pe cinci ani, însă presa din Franţa anunţa deja o despărţire între cele două părţi.
Potrivit publicaţiei Auto Plus, Hamilton ar fi decis deja să plece de la McLaren la sfârşitul acestui sezon sau chiar înainte de ultima cursă în cazul în care echipa nu rezolva numeroasele probleme pe care le-a avut cu monopostul MP4-27 în ultima perioadă.
"Hamilton vrea să plece. Una dintre cele mai bune surse mi-a transmis mesajul: Hamilton vrea să plece de la McLaren la sfârşitul anului şi chiar mai devreme dacă situaţia nu se îmbunătăţeşte", a precizat jurnalistul francez Jean-Louis Moncet.
În plus, sursa citată susţine că McLaren este deja pregătită pentru o astfel de situaţie, motiv pentru care l-a contactat pe Paul di Resta, pilotul echipei Force India.
"Există contacte importante între McLaren şi di Resta, ceea ce întăreşte ideea că Hamilton va pleca. Înţeleg că Hamilton s-a săturat de toate problemele de la McLaren", a mai precizat Moucet.
Di Resta este văzut că unul dintre cei mai talentaţi piloţi din Formula 1, fiind anunţat de către Mercedes drept unul dintre candidaţii să-l înlocuiască pe Michael Schumacher în 2013 dacă germanul se va retrage din Formula 1.
Via | Auto Plus ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu