luni, 18 iunie 2012

Button spera sa castige la Valencia !



 Britanicul Jenson Button speră să depaşească perioada dificilă pe care o trece şi să revină în lupta pentru titlu printr-o performanţă insemnată în Marele Premiu de Formula1 de la Valencia.
 Button a început foarte bine sezonul 2012 al Formulei 1, printr-o victorie în Australia şi un loc pe podium în cursa din China. Insa imediat dupa aceea , britanicul nu a mai fost capabil să repete aceste performanţe şi în ultimele patru curse, pe parcursul cărora a câştigat numai două puncte.
Ca si ultima solutie de a reusi setările potrivite pentru monopostul McLaren Mercedes , Button va copia setările coechipierului său Lewis Hamilton şi îşi propune să obţină la Valencia un rezultat care să-l readucă în lupta pentru titlul mondial.
"În ultimele curse nu am putut obtine rezultatele pe care mi le-aş fi dorit, dar mai sunt 13 curse ramase. Am văzut câştigători diferiţi şi nu există niciun lider detaşat, aşa că obiectivul este să obţin un rezultat decent pentru ca aspiraţiile mele pentru titlul mondial să revină pe linia de plutire", a declarat el în cadrul unui interviu pentru Marele Premiu al Europei.
 După primele şapte curse ale sezonului, Jenson Button ocupa doar locul opt în clasamentul general cu 45 de puncte, de două ori mai puţine decât liderul Hamilton.
Via | McLaren ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu