marți, 12 iunie 2012

Alonso : "Lewis Hamilton a fost al şaptelea câştigător în şapte curse. Cu siguranţă nu vom vedea mai mulţi" !



Spaniolul Fernando Alonso şi germanul Sebastian Vettel anticipează că Marele Premiu al Europei va fi câştigat de unul dintre cei şapte piloţi care au obţinut deja o victorie în 2012.
 
2012 a devenit unul dintre cele mai imprevizibile sezoane din istoria Formulei 1, după ce şapte piloţi de la cinci echipe diferite au câştigat câte o cursă în primele şapte Mari Premi.
Pentru Fernando Alonso, care a câştigat la Sepang, cursa de la Montreal a fost ultima în care a apărut un nume nou pe lista învingătorilor.
"Lewis Hamilton a fost al şaptelea câştigător în şapte curse. Cu siguranţă nu vom vedea mai mulţi. Cred că acum vom vedea mai multă consistenţă în rezultate, care va începe cu repetarea unui câştigător în următoare cursă", a declarat pilotul Scuderiei Ferrari pentru postul german de televiziune RTL.
Opinia sa este susţinută şi de Sebastian Vettel, care a avut un răspuns simplu când a fost întrebat dacă va exista un al optulea câştigător la Valencia. "Nu, nu cred".
Nu de aceeaşi părere este şi Lewis Hamilton, care anticipează că, cel puţin în perioada următoare, campionatul va fi la fel de imprevizibil. "Cred că va continua să fie aşa pe parcursul anului, dar până la urma bănuiala mea este la fel de bună ca a voastră", a explicat el.
În ciuda faptului că au existat deja 7 câştigători de curse în 2012, pe grila de start mai există piloţi creditaţi cu şanse reale să obţină măcar o victorie în acest an. Unul dintre ei este Kimi Raikkonen, întrucât Lotus a demonstrat inclusiv prin podiumul lui Romain Grosjean de la Montreal că deţine un monopost capabil de performanţe majore.
Nici Schumacher nu poate fi exclus din această ecuaţie, întrucât septuplul campion mondial este la cel mai bun sezon de la revenirea în Formula 1, în ciuda numeroaselor probleme tehnice pe care le-a întâmpinat.
Via | GMM ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu