miercuri, 13 iunie 2012

Ferrari : "Principalul nostru obiectiv este să obţinem pole position-ul" !



Scuderia Ferrari va introduce un nou update pentru Marele Premiu al Europei cu ajutorul căruia speră să poată obţine pole position-ul.
Italienii sunt determinati să introducă un nou update pentru monopostul F2012 cu ocazia Marelui Premiu al Europei de la sfârşitul săptămânii viitoare.
După in Canada au avut un nou sistem de evacuare, inginerii Scuderiei pregătesc noi îmbunatăţiri care să ofere monopostului o viteză de top mai mare şi o tracţiune mai bună. Ferrari a refuzat să dezvăluie despre ce fel de update-uri este vorba, însă şeful Stefano Domenicali a anunţat deja obiectivul pentru Valencia.

"Avem îmbunatăţiri pentru Valencia. Principalul nostru obiectiv este să obţinem pole position-ul şi nu suntem foarte departe. Important este să continuăm să îmbunătăţim monopostul, întrucât nu vom fi mulţumiţi până când nu vom fi în pole position", a declarat italianul pentru publicaţia spaniolă Marca.
Ferrari nu a mai obţinut niciun pole position în Formula 1 de la Marele Premiu al statului Singapore din sezonul 2010, însă chiar şi aşa fanii spanioli nu sunt foarte interesaţi să-l vadă pe conaţionalul lor Fernando Alonso pe prima poziţie a grilei de start.
Potrivit publicaţiei El Pais, până în prezent s-au vândut doar 38.000 de bilete pentru cursă, dintre care 64% au fost achiziţionate de străini. Totuşi, vânzările slabe se explică prin criza economică care a lovit Spania, ţară care are o rată a şomajului de aproximativ 25%.
Via | GMM ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu