sâmbătă, 5 mai 2012

Scumacher nu se asteapta la prea multe in Spania!

 In timpe ce Formula1 se reintoarce in Barcelona , Michael Schumacher doreste sa pastreze o abordare realistica a urmatorului Grand Prix . Deşi este campion mondial de şapte ori , este încrezător că Mercedes a făcut progrese, dar el nu se asteapta la prea multe, prea curând în Barcelona. Dupa cum probabil stiti , in timpul  acestei săptămâni, circul F1 a călătorit la Mugello, în Italia, pentru primele teste ale sezonului , care nu au mai avut loc inca din 2008. Vor fi mai multe up-dateuri ce vor fi lansate în weekend-ul viitor de Formula1 .
 "Dupa finalizarea programului nostru de testare în Mugello, ne gasim acum în faza de start a sezonului European , o data cu etapa de la Barcelona saptamana viitoare," spune Schumacher . " Un lucru important pe care l-am castigat o data cu desfasurarea testelor de la Mugello este ca ne-am putut concentra cu adevarat asupra evolutiilor si noutatior pe care ni le-am propus cu ocazia testelor . Acest lucru ar trebui să ne dea o bază bună pentru evoluţiile viitoare , chiar daca nu pentru urmatoarea cursa . "
 "Barcelona este un circuit foarte cunoscut pentru noi si de aceea cunoastem faptul ca configuratia acestei locatii nu se potriveste exact cu asteptarile noastre . Insa cu siguranta vom merge acolo ca sa facem tot posibilul sa castigam si in acelasi timp sa incercam sa dezvoltam monopostul asa cum ne-am propus."
 Schumacher a castigat, pe Circuit de Catalunya pentru Benetton si Ferrari de şase ori între 1995 şi 2004. În cele două curse pe care le-a sustinut la echipa Mercedes AMG, a reusit clasarea la final de pe pozitiile a patra şi a şasea.
Sursa : http://www.gpupdate.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu