vineri, 4 mai 2012

Ferrari va introduce propriul sistem DDRS la Barcelona


Presă: Ferrari va introduce propriul sistem DDRS la Barcelona

Ferrari intenţionează să utilizeze în Spania un sistem DDRS asemănător cu cel al rivalilor de la Mercedes, potrivit presei germane.
 

Suderia Ferrari a ieşit în evidenţă în ultima zi de teste de la Mugello printr-un nou sistem de evacuare menit să îmbunătăţească performanţele monopostului F2012 la debutul sezonului european, însă publicaţia germană Auto Motor und Sport susţine că italienii pregătesc şi alte noutăţi.
Printre acestea figurează o nouă aripă spate, evaluată deja la Mugello, care ar putea include un sistem DDRS, dar şi o nouă aripă faţă care nu a fost încă utilizată în teste.
"Aripa are doar modificări minore şi trebuie să te uiţi cu atenţie. Aceasta va debuta la Barcelona împreună cu un nou eleron şi un nou nas", precizează sursa citată.
Ferrari depune eforturi susţinute pentru a reveni în lupta pentru victorii după un debut modest de sezon, însă Fernando Alonso a avertizat că schimbarea în bine nu se va petrece atât de brusc pe cât îşi doresc fanii Scuderiei.
"Barcelona va reprezenta un moment cheie al sezonului, dar nu unul decisiv. În niciun caz nu vom fi dintr-o dată în pole position, pentru că nu există un buton magic", a precizat spaniolul.
Alonso a terminat testele de la Mugello pe locul trei, după ce în cursul dimineţii a ieşit în decor şi şi-a avariat aripa fata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu