marți, 8 mai 2012

Force India, precaută înaintea cursei de la Barcelona

Force India, precaută înaintea cursei de la Barcelona

Echipa de Formula1 Force India abordează cu precauţie cursa de la Barcelona, întrucât anticipează că toate echipele vor veni cu update-uri evaluate la Mugello.
 Cei de la Force India se numără printre echipele care au evaluat în testele de la Mugello de săptămâna trecută o largă serie de componente pentru debutul sezonului european, iar o parte dintre acestea vor fi implementate pe monopost.
Cu toate acestea, coproprietarul Vijay Mallya avertizează că noile update-uri nu garantează o îmbunătăţire a rezultatelor din partea echipei Force India, întrucât şi celelate echipe vor veni cu numeroase upgrade-uri pentru monoposturi.
"Acum, la începerea sezonului european, ar trebui să fim capabili să aducem mai multe update-uri pentru monopost. Asta va începe în acest weekend când vom utiliza unele dintre noile componente evaluate săptămâna trecută la Mugello. Totuşi, trebuie să ne amintim că cele mai multe echipe vor face o dezvoltare pentru Barcelona, aşa că rămâne de văzut care va fi impactul asupra performanţei noastre", a declarat indianul.
Performanţa monopostului joacă un rol important în obţinerea unui rezultat pozitiv, însă Mallya admite ca strategiile sunt la fel de importante, în condiţiile în care diferenţele din echipe sunt foarte mici.
"Pe lângă dezvoltarea monopostului, forţăm din greu pentru maximizarea strategiilor, iar piloţii oferă performanţe excelente în curse. Asta este foarte important în acest an, întrucât diferenţele dintre echipe sunt atât de mici. Dacă putem continua să oferim rezultate precum cel din Bahrain, atunci ar trebui să fim capabili să rămânem în lupta pentru puncte în acest weekend", a mai precizat el.
Sursa :  www.automarket.ro  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu