vineri, 25 mai 2012

Lotus ii interzice lui Raikkonen participarea in Raliul Finlandei!

Lotus îi interzice lui Raikkonen participarea în Raliul FinlandeiLotus nu îi va permite lui Kimi Raikkonen să concureze în Raliul Finlandei din luna august, întrucât vrea să evite repetarea unei situaţii similare cu cea de după accidentul lui Robert Kubica.
Kimi Raikkonen şi-a exprimat în această săptămână dorinţa de a participa în Raliul Finlandei, a opta etapă din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri.
Finlandezul ar fi putut participa la eveniment întrucât acesta este programat în luna august în timpul pauzei de vară de cinci săptămâni din Formula 1.
În urma comentariilor sale, finlandezul a avut o întâlnire cu Eric Boullier, şeful Lotus, însă acesta i-a transmis că echipa nu îi va permite să concureze inttr-o alta competiţie. Lotus şi-a justificat decizia prin faptul că la începutul sezonului trecut l-a pierdut pe Robert Kubica, după ce polonezul a avut parte de un accident major într-un raliu din Italia.
"M-am întâlnit cu Kimi şi am vorbit cu el. Contractul său nu-i permite să meargă la raliuri şi, după ce s-a întâmplat cu Kubica, această echipă nu-i poate permite să meargă. Înţelege pe deplin situaţia, aşa că subiectul este acum închis", a declarat francezul pentru publicaţia Autosport.
Raikkonen a concurat în WRC în sezoanele 2010 şi 2011 şi spera să revină în competiţie cu ocazia etapei care va avea loc în ţara sa natală.
Via | Autosport ; http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu