marți, 13 martie 2012

Red Bull: "Ferrari este într-o formă mai bună decât percepţia generală"

Red Bull Racing anticipează că Ferrari va obţine rezultate mai bune în debutul sezonului decât sugerează prestaţia modestă din testele de iarnă.
 
Red Bull: "Ferrari este într-o formă mai bună decât percepţia generală"
Ferrari a introdus un monopost schimbat radical pentru sezonul 2012 care va începe peste numai trei zile în Australia,
 însă rezultatele obţinute în teste au fost departe de a mulţumi conducerea tehnică, care a minimalizat şansele Scuderiei de a termina pe podium primele curse.
Cu toate acestea, rivalii de la Red Bull Racing anticipează că Ferrari va obţine rezultate mai bune decât se aşteaptă comunitatea Formulei 1. Întrebat care va fi ordinea în Marele Premiu al Australiei, şeful Christian Horner a replicat.
"Vor fi suspecţii uzuali, aşa că nu cred că nu cred că va fi o surpriză dacă cei de la McLaren vor fi puternici. Cred că Ferrari sunt într-o formă mai bună decât o percep oamenii. Mercedes arată ca şi cum ar fi făcut mici progrese faţă de anul trecut, aşa că mă aştept să avem parte de protagoniştii uzuali", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosport.
O opinie asemănătoare are şi Eric Boullier, şeful echipei Lotus, care consideră că Ferrari are resursele necesare pentru a reveni în forţă în cazul în care noul monopost nu va furniza rezultatele aşteptate în debutul sezonului. Declaraţiile sale vin în contextul în care mai multe analize au indicat că noul monopost Lotus este mai rapid decât F2012.
"Este prea devreme şi Ferrari are multe resurse şi au oameni foarte competenţi, aşa că nu se ştie. Eu aş aştepta dezvoltarea monopostului şi, dacă se presupune că am fost mai rapizi la simularea unei curse nu înseamnă că îi vom învinge. Trebuie să ne concentrăm pe monopoostul nostru şi să dăm tot ce avem mai bun. Cu siguranţă pachetul pe care îl avem în prezent este promiţător, dar va fi foarte dificil şi nu trebuie să ratăm oportunităţile din primele curse, pentru că va fi dificil să câştigi puncte şi să termini pe podium. Nu subestimaţi capacitatea Ferrari de a reacţiona. Vor reveni", a precizat francezul.
Sursa : http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu