marți, 13 martie 2012

Alonso simte presiune asupra Scuderiei Ferrari !

Fernando Alonso crede că Ferrari este pusa sub o presiune diferita de catre mass-media, după o lipsă de control asupra problemelor celor de la Red Bull in testele de la Barcelona. Pilotul campioanei mondiale Red Bull Racing  Sebastian Vettel a terminat doar 23 de tururi în ultima zi de teste de duminică, în timp ce Alonso a acoperit 115 tururi ,  Ferrari chinuindu-se să aduca monopostul in parametrii regulamentului F1 2012. Alonso a subliniat faptul că presiunea pusa de presa italiana asupra echipei sale este cu atat mai intensa cu cat acestia abia au mentionat problemele rivalilor sai , iar asta a însemnat a trebuit să lucreze chiar mai greu pentru a remedia propriile probleme.
"Avem experienta multor sezoane in Formula 1 şi ştim cu toţii foarte bine că pana nu debutam in Australia, nu ştim cu adevărat unde ne aflăm fata de ceilalţi", a declarat Alonso la sediul Ferrari din Maranello.

"Se discuta mult si sunt multe idei insa nimeni nu stie de fapt adevarul .  De exemplu, [duminica] Red Bull, considerat de mulţi a fi cei mai rapizi, a avut doar câteva ture şi ultimul timp inregistrat. Dacă s-ar fi intamplat ceva similar si la noi s-ar fi declansat iadul , dar aici nimeni nu a observat."
"Mai mult decât oricând, trebuie să dam totul pentru performanta , de la cel care este responsabil de oglinda retrovizoare pana la cel care este responsabil pentru piston . Suntem uniţi şi vom da tot ce putem pentru că noi toţi dorim acelaşi lucru. "

Sursa : http://formula1fanpage.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu