joi, 29 martie 2012

Petrov da vina pe Vettel in incidentul cu Karthikeyan!

Vina ii apartine in totalitate lui Sebastian Vettel pentru incidentul de duminica , incident ce l-a lasat fara nicio sansa la puncte in Marele Premiu al Malaysiei . Aceasta este parerea lui Vitaly Petrov , care in sezonul 2012 se afla pentru prima data intr-un monopost considerat de spatele plutonului .
Fiind in plutonul de mijloc din sezoanele 2010 si 2011 , anul acesta Petrov il inlocuieste pe Jarno Trulli la Caterham . El este sigur ca "omul din coada plutonului", Karthikeyan , nu a facut nimic gresit in incidentul pe care l-a avut cu dublul campion mondial , mai ales dupa ce Vettel l-a caracterizat pe pilotul HRT ca fiind "castravete" si "idiot".
"Vettel nu ar fi trebuit sa declare asa ceva sau sa ii arate degetul mijlociu" a spus Petrov pentru RIA Novosti . "Eu inteleg ca este vorba de emotii din cauza cursei . Poti intelege astfel de situatii insa oricum ar fi trebuie sa te controlezi ".
"Karthikeyan nu a făcut nimic inutil - nu l-a lovit, nu a schimbat brusc directia. Sebastian l-a ajuns şi au început să intre in viraj. Insa Narain si-a pastrat directia de mers in continuare. "
Lui Karthikeyan i-a fost aplicata o penalizare de 20 de secunde pentru acest incident , atat de catre stewarzii FIA cat si de catre fostul pilot de Formula 1,  Johnny Herbert.
Sursa : http://www.gpupdate.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu