duminică, 1 aprilie 2012

Sutil renunta la recurs !

Potrivit unor surse diferite din cadrul mass-mediei germane,  Adrian Sutil , fostul pilot de Formula 1 din cadrul echipei Force India , şi-a retras recursul cu privire la condamnarea sa in procesul in care este acuzat de agresarea angajatului Genii Capital , Eric Lux . Incidentul s-a patrecut anul trecut o data cu Marele Premiu de Formula1 al Chinei , atunci cand Eric Lux a fost ranit de o sticla aruncata de Adrian Sutil .
Sutil a fost inlocuit la echipa de Formula 1 Force India de mai tanarul sau compatriot , Nico Hulkenberg . In cadrul condamnarii sale , Adrian Sutil a primit o pedeapsa cu suspendare de 18 luni de detentie si plata unei amenzi de 200.000 de euro . Initial germanul a facut apel la sentinta , insa dupa ce a discutat cu Lux , a hotarat sa renunte la recurs pentru a detensiona lucrurile .
 "Sunt foarte fericit că am putut vorbi cu Eric Lux şi ca nu voi mai merge la judecată din nou," a declarat sutil pentru Bild. "Nu vreau să mai patesc ce am patit anul trecut din nou. Vreau să fac ceea ce este cel mai bine pentru mine si anume sa concurez cat mai curans in Formula 1. "
Managerul lui Adrian Sutil a comentat la randul sau declaratiile .
"Suntem foarte încântaţi că Eric Lux şi Adrian au discutat si acest subiect este acum închis. De acum ne vom concentra pe sport şi vom face tot ce putem pentru a-l aduce pe Adrian inapoi in Formula 1, cât mai repede posibil. "

Sursa : http://www.f1update.co.uk 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu