miercuri, 28 martie 2012

Hamilton: "McLaren trebuie să îmbunătăţească prestaţia din curse"

Lewis Hamilton a avertizat că McLaren are nevoie de o îmbunătăţire a monopostului în regim de cursă şi speră ca McLaren să introducă update-uri în China.
Hamilton: "McLaren trebuie să îmbunătăţească prestaţia din curse" 
Lewis Hamilton a obţinut pole position-ul în ambele Mari Premii de până acum din acest sezon, însă a fost nevoit să se mulţumească doar cu locul trei în Australia şi Malaysia.
Chiar dacă coechipierul său Jenson Button a triumfat la Melbourne, iar ploaia de la Sepang a bulversat complet ordinea în cursă, britanicul consideră ca McLaren trebuie să aducă îmbunatăţiri la monopost pentru a obţine rezultate mai bune în curse.
"În calificări suntem foarte rapizi, dar trebuie să fim mai rapizi în cursă. Nu cred că suntem suficient de rapizi. Sper să avem ceva upgrade-uri (n.r - în China). Îi voi impulsiona pe băieţi pentru a vedea dacă putem obţine ceva upgrade-uri pentrua fi în frunte în cursă", a declarat el pentru publicaţia britanică The Sun.
Hamilton susţine că a identificat deja una dintre problemele monopostului McLaren MP4-27, acesta având un comportament diferit de cel al Scuderiei Ferrari în anumite condiţii.
"Principalul lucru este că trebuie să-mi îmbunătăţesc prestaţia în curse. Am vorbit cu Fernando Alonso şi Sergio Perez (n.r - după cursă din Malaysia) şi monoposturile lor au fost foarte subviratoare, pe când al meu a fost supravirator. Poate că setările mele sunt prea agresive, aşa că voi face câteva modificări pentru următoarele două curse", a mai precizat el.
Sursa : http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu