marți, 27 martie 2012

Oficialii din Bahrain - dornici sa demonstreze siguranta circuitului !

 Unul dintre reprezentantii Marelui Premiu al Bahrainului este dormic sa readuca Formula 1 inapoi in tara sa , tinand neaparat sa dovedeasca astfel ca aceasta cursa este gata sa primeasca din nou Marele Circ in Bahrain , dupa ce anul trecut aceasta cursa a fost anulata . Mesaje mixte continua să iasă din ţară, dar seicul Abdullah bin Isa Al Khalifa susţine acest lucru nu este ceva anormal .
"Exista anumite tulburari sociale si aceasta miscare a tinerilor care trebuie condusi intr-un mod corect si drept"  explica Al Khalifa , presedintele Federatiei Automobilistice din Bahrain . "Ei trebuie sa stie ca in cazul in care au probleme exista modalitati adecvate si proceduri legale care le pot face fata . Niciodata nu isi vor atinge scopurile perturband viata de familie , vecinii , prietenii sau pe orice care ne viziteaza tara . Insa inca din anul 2004 ezista acesti tineri care provoaca scandaluri . "
"Din pacate exista acest mic inconvenient in tara noastra care a gasit o cale de a demonstra in acest fel . Intr-adevar evenimentele din 14 februarie de anul trecut (Rage Day) au inflamat spiritele insa nu s-a pus niciodata problema in ceea ce priveste desfasurarea Marelui Premiu al Bahrainului de Formula 1 , care este prezent aici din 2004 . "
"Oamenii ma tot intreaba despre Bahrain şi apreciez reţinerea lor, dar cineva care a fost aici înainte şi vine acum va vedea ca nu există nici o diferenţă. Acesta este motivul pentru care eu sper ca Formula1 va reveni cât mai repede posibil, doar pentru a lăsa această comunitate ( Formula 1) sa simta si sa vada ce se întâmplă cu adevărat în Bahrain".
 In 2011 trebuia sa se desfasoare Marele Premiu al Bahrainului in debutul sezonului , dar nu s-a putut tine in urma protestelor "Day of Rage" care au avut loc in aceasta tara . Pentru 2012, evenimentul este programat să se desfăşoare în week-endul 20-22 aprilie, cu patru curse de GP2 si celelalte curse care urmeaza .
Sursa : http://www.gpupdate.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu