duminică, 25 martie 2012

Schumacher admite ca Mercedes GP nu au inca o masina de locul 1 !

Michael Schumacher priveste partea bună a lucrurilor, chiar dacă insuccesul de duminica a umbrit locul 3 din calificarile Marelui Premiu al Malaysiei .
" Pe nicio alta masina anvelopele nu se termina asa rapid" spunea el intr-un interviu pentru revista germana Bild . "Suntem cu o secunda mai lenti decat cei din topul clasamentului , fata de nual trecut cand eram cu doua secunde in urma lor . Cu siguranta am progresat mult , insa pana a putea spune ca luptam pentru victorie mai este mult ".
Ar fi prematur sa se discute despre sansele fiecaruia la tiltul mondial dupa etapa de la Sepang , dupa putenicele rafale de ploaie care au propulsat spre primele doua locuri pe cei de la Ferrari si Sauber , de altfel monoposturi care nu au aratat forma maxima in prima etapa din Australia .
"Astazi a fost o zi ciudata deoarece se parea ca Perez este cel mai rapid pilot de pe pista " , a comentat pentru AFP news Christian Horner . "El se apropia foarte repede de Ferrari si se indeparta de cei de la McLaren care-l urmareau . Este greu de tras o concluzie clara dupa primele doua curse din acest sezon " .
Sursa :http://www.f1zone.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu