luni, 6 februarie 2012

Noul monopost Red Bull Racing RB8 pentru sezonul 2012!

Campioana mondială Red Bull Racing a prezentat luni primele imagini oficiale cu noul monopost RB8, cu care speră să-şi păstreze titlurile cucerite în ultimii doi ani.
Cea mai aşteptata lansare a unui monopost pentru sezonul 2012 al Formulei 1 a avut loc luni după-amiaza, atunci când Red Bull Racing a publicat pe site-ul său oficial primele imagini cu noul monopost RB8.
Campioana mondială a reprezentat un model pentru echipele rivale în ultimii trei ani după schimbarea radicală a regulamentului tehnic în 2009, iar fanii Formulei 1 au aşteptat cu nerăbdare să vadă ce a pregătit reputatul inginer Adrian Newey pentru acest sezon.
Cea mai interesantă noutate din punct de vedere vizual este noul nas al monopostului, uşor mai coborât decât restul şasiului ca urmare a noilor reglementari tehnice. Totuşi, soluţia adoptată de echipa austriacă este uşor diferită de soluţia implementată de Ferrari sau Lotus. Astfel, McLaren rămâne singura echipă care a mizat pe o soluţie mult mai elegantă din punct de vedere vizual, însă rămâne de văzut care dintre abordări va fi mai eficientă din punct de vedere al performantelor.
De asemenea, Red Bull a introdus un nou design pentru sistemul de evacuare, tot ce urmare a modificărilor de regulament tehnic.

Sursa : http://www.automarket.ro/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu