duminică, 7 august 2011

Lewis Hamilton este incantat ca Button ii forteaza limitele

Cei doi coechipieri de la McLaren Mercedes au fost implicaţi în mai multe dueluri pentru prima poziţie pe parcursul ultiomelor curse, iar ultimul episod a avut loc chiar pe circuitul de la Hungaroring.

Chiar dacă Button a ieşit învingător şi chiar a reuşit să obţină victoria, Hamilton susţine că astfel de momente îl motivează să dea tot ce are mai bun pentru a obţine rezultatul dorit, mai ales că principala comparaţie este coechipierul său.

"Button este un coechipier şi un pilot grozav. A avut o cursă fantastică duminică şi a meritat victoria. Ne-am împins puternic de la spate unul pe celălalt, aşa cum am făcut întotdeauna şi aşa cum vom face întotdeauna. În acest sport este vorba doar despre forţarea limitelor şi să ai un coechipier care îţi oferă astfel de provocări face parte din asta", a declarat el într-un interviu acordat site-ului său oficial.

Dintre cele 8 curse care au mai rămas până la finalul sezonului, Hamilton le evidenţiază pe cele din Belgia, Italia şi Brazilia şi anticipează că diferenţele dintre McLaren, Red Bull şi Ferrari vor fi minime. "Mergem pe aceste circuite cu trei echipe care luptă într-un ritm similar. Va fi un drum competitiv şi dramatic până în Brazilia şi până la finalul sezonului. Abia aştept să înceapă din nou", a adăugat el înainte de a pleca pentru câteva zile în vacanţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu