vineri, 17 aprilie 2015

S. Vettel : "Dacă se scot unul pe celălalt de pe circuit, toată lumea beneficiază" !

Disensiunile apărute între Lewis Hamilton şi Nico Rosberg la finalul Marelui Premiu al Chinei s-ar putea transforma într-un avantaj atat pentru rivalii de la Scuderia Ferrari cat si pentru restul de piloti. O eventuală coliziune pe circuit între cei doi piloţi l-ar propulsa pe Sebastian Vettel sau Kimi Raikkonen în postura de a obţine victorie, iar germanul nu ar fi deranjat de o astfel de oportunitate.
Vettel


"Pentru noi este irelevant. Trebuie să avem grijă de noi înşine. Dacă se scot unul pe celălalt de pe circuit, toată lumea beneficiază, nu numai noi, iar asta ar fi binevenit. În acelaşi timp, nu ne aşteptăm la asta", a declarat cvadruplul campion mondial.
Vettel consideră însă că Hamilton şi Rosberg sunt suficient de profesionişti pentru a evita un incident de cursă care ar periclita performanţele Mercedes şi admite că Ferrari va da tot ce are mai bun pentru a recupera decalajul care există între cele două echipe.
"Ambii piloţi sunt suficient de profesionişti pentru a gestiona situaţia, chiar dacă pentru presă este foarte interesant să insiste pe această situaţie. Avem ambiţia de a ajunge Mercedes din urmă, chiar dacă în acest moment este un obiectiv foarte ambiţios. Cu siguranţă acesta este obiectivul pentru mine şi pentru întreaga echipă", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu