miercuri, 15 aprilie 2015

Lotus : "Se pare că în cursă avem al patrulea cel mai rapid monopost" !

Lotus nu a obţinut niciun punct în primele două curse ale sezonului, însă Romain Grosjean a ocupat locul şapte în Marele Premiu al Chinei, în spatele celor de la Mercedes, Ferrari şi  Williams.  Avand in vedere performanţa şi ritmul de cursă, şeful de inginerie Alan Permane consideră că Lotus este acum a patra forţă a Formulei 1.
Lotus


"Se pare că în cursă avem al patrulea cel mai rapid monopost. Cred că am fost într-o cursă solitară şi, pentru moment, sunt foarte mulţumit de asta. Dacă putem continua aşa, dacă putem câştiga puncte şi dacă putem obţine locul patru în campionat cred că toată lumea va fi foarte, foarte fericită", a declarat el pentru publicaţia Autosport.
În prezent, locul patru în clasamentul general este ocupat de Sauber cu 19 puncte, cu 13 mai multe decât Lotus. Coproprietarul Peter Sauber admite însă că poziţia, datorată în special rezultatelor din Australia, este o iluzie şi crede că locul şase este mult mai realist.
"Este fantastic şi ne descurcăm bine. Am revenit. Cursa de la Shanghai demonstrează că rezultatul din Australia nu a fost un noroc. Totuşi, este o iluzie să credem că putem rămâne pe acest loc. Dar chiar şi un loc şase ar fi grozav şi extrem de important pentru viitorul nostru", a precizat elveţianul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu