luni, 23 martie 2015

Red Bull : "Nu crdem ca vreun constructor va reuşi să ajungă Mercedes" !

Red Bull Racing prevede o lungă perioadă de dominaţie a celor de la Mercedes pe tot parcursul actualului regulament tehnic. Helmut Marko, consultantul grupului austriac, afirmă că rivalii nu au nicio şansă să ajungă din urmă Mercedes din cauza faptului că posibilităţile de dezvoltare pentru unităţile de propulsie vor deveni din ce în ce mai mici pe parcursul anilor, întrucât aşa a fost conceput regulamentul tehnic.
Red Bull


"Uitaţi de jetoane. Dificultatea unităţii de propulsie este că a fost decisă îngheţarea regulamentului. Oricine a fost în urmă cu dezvoltarea acestui concept nu are nicio şansă să-i ajungă", susţine el.
  Ferrari a înregistrat cele mai mari progrese în dezvoltarea motorului comparativ cu anul trecut, în timp ce Honda este încrezătoare în capacitatea de a reduce semnificativ diferenţa pe parcursul timpului. Marko insistă însă că niciunul dintre constructori nu va avea această posibilitate. "Noi, cei de la Red Bull, nu credem că, cu restricţiile în această formă, vreun constructor va reuşi să ajungă Mercedes. Dacă nu ai acel moment, nu ai nicio şansă în acest moment. Nu-mi pot imagina ca Honda va recupera pe termen mediu. Performanţa celor de la Ferrari trebuie văzută de asemenea ca ceva relativ: nu sunt mai aproape, sunt doar mai buni ca anul trecut", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu