luni, 16 martie 2015

Primele reactii dupa Marele Premiu al Australiei 2015 !

Lewis Hamilton : "Ferrari au făcut un pas uriaş înainte, aşa că nu putem să ne culcăm pe lauri, pentru că sunt sigur că vor continua să forţeze. Anticipez că am putea avea o luptă bună cu ei la un moment dat".



Sebastian Vettel : "(Mercedes)Au un pachet grozav în acest moment. Este o diferenţă mare pe care o poţi micşora doar un pic pentru următorul Mare Premiu. Suntem mai aproape, dar ar putea deveni mai rău. Mercedes sunt favoriţi, au avut un avantaj semnificativ anul trecut şi cred că au făcut o treabă foarte bună pentru a-şi spori avansul în acest an. Va fi dificil, dar nu imposibil, să recuperăm diferenţa".
Nico Rosberg : "Sper să avem o luptă bună, ar fi grozav. Vom conduce şi următoarele curse şi vom încerca să ne menţinem, dar ar fi bine dacă ei ar fi un pic mai aproape, atât timp cât nu vin prea aproape de noi" 
Felipe Nasr : "A fost un sentiment unic şi nu puteam cere mai mult. A fost un vis devenit realitate. Au fost câţiva ani dificili înainte de sosirea în Formula 1 şi am fost foarte uşurat să văd linia de sosire. Este un sentiment plăcut pentru toată lumea care a crezut în mine de la început" .
Felipe Massa : "Sper că avem acelaşi motor, nu văd de ce nu am avea acelaşi motor. De ce ar vrea Mercedes să ajute Ferrari? Trebuie să avem cel mai bun motor pe care ni-l pot da. Dacă nu avem acelaşi motor, ceea ce nu pot spune 100% pentru că este dificil, dar dacă nu-l avem, vrem să-l avem, pentru că nu este frumos să nu-l avem".
Jenson Button : "Nu vom spune că suntem mulţumiţi cu locul 11, dar este un pas major pentru echipă să termine cursa după testele minimale pe care le-am avut. Nu suntem acolo unde vrem să fim, dar progresăm şi avem date importante. Nu credeam că voi termina, am fost surprins să văd steagul cu pătrăţele, aşa că dacă privim lucrurile din acest punct de vedere este un rezultat bun" .
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu