marți, 17 martie 2015

McLaren : "Avem un program pentru a-l ajuta pe Alonso să revină la curse" !

McLaren Honda a dezvăluit că programul de recuperare al lui Fernando Alonso după accidentul suferit în testele de la Barcelona decurge conform planurilor. După ce a revenit la antrenamentele fizice, spaniolul va testa în această săptămână în soimulatorul echipei, potrivit unei dezvăluiri făcute de un purtător de cuvânt al echipei. "Avem un program pentru a-l ajuta pe Alonso să revină la curse, iar el plănuieşte să fie în simulator", a precizat purtătorul de cuvânt al echipei pentru postul britanic de televiziune BBC.
Alonso


În plus, tot în această săptămână, Alonso va efectua un examen medical care va releva dacă este apt din punct de vedere fizic să concureze în Marele Premiu al Malaysiei.
Potrivit BBC, Alonso va discuta cu inginerii săi despre circumstanţele în care a avut loc accidentul de la Barcelona, în special datorită faptului că a fost îngrijorat de cauzele aparent inexplicabile şi mai ales de pierderea temporară de memorie pe care a suferit-o. Echipa pregăteşte un raport de 38 de pagini pentru FIA în cadrul căruia menţionează că nu există nicio cauză de natură tehnică la monopost pentru producerea accidentului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu