luni, 9 martie 2015

Accidentul lui Alonso : McLaren - "A fost doar o contuzie normală cu o pierdere temporară de memorie" !

Publicaţia spaniolă El Pais a dezvaluit recent că Fernando Alonso a suferit o pierdere de memorie în urma accidentului produs în testele de la Barcelona şi că spaniolul a crezut că este în anul 1995 atunci când s-a trezit după ce a fost sedat. Oficialii McLaren au confirmat informaţia pentru postul de televiziune SkySports, însă susţin că situaţia nu a fost nici pe departe atât de dramatică precum a fost prezentată în presă.
McLaren

"A fost doar o contuzie normală cu o pierdere temporară de memorie. Nu este atât de dramatic precum aţi citit în presă. Totul a revenit la normal", a declarat Eric Boullier, şeful McLaren.
Iniţial, McLaren a afirmat că Alonso nu a păţit nimic în urma accidentului, pentru ca ulterior CEO-ul Ron Dennis să confirme că spaniolul a suferit de fapt o contuzie, înainte ca Boullier să facă noile dezvăluiri despre amnezie. Oficialul francez apară decizia McLaren de a ascunde iniţial aceste informaţii. "Este o problemă privată. Depinde doar de Alonso şi de medici în privinţa lucrurilor pe care vor să le spună", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu