joi, 29 ianuarie 2015

Pilotii McLaren optimisti pentru sezonul 2015 !

 Echipa McLaren a dezvăluit joi primele imagini oficiale cu noul monopost pentru sezonul 2015, care marchează refacerea parteneriatului cu Honda. Chiar dacă constructorul japonez nu are încă experienţă în dezvoltarea unităţilor de propulsie introduse anul trecut, Fernando Alonso anticipează că echipa va întâmpina inevitabile dificultăţi în teste, însă este optimist că inginerii vor reuşi să găsească resurse pentru îmbunătăţiri pe parcursul campaniei.
Alonso şi Button


"Suntem pregătiţi să învăţăm, dar este clar că există un devotament total din partea McLaren Honda. Primul nostru obiectiv va fi să învăţat tot ce putem despre monopost în testele premergătoare sezonului, să înţelegem pachetul, să extragem cât mai multă performanţă. Nu va fi uşor şi nu vom fi scutiţi de probleme, dar suntem pregătiţi pentru asta. De ce? Pentru că ne concentrăm pe dezvoltare. Din punct de vedere istoric, McLaren este caracterizată prin abilitatea de a aduce rapid update-uri pentru monopost şi de a dezvolta un pachet puternic", a declarat dublul campion mondial.
O opinie similară are şi coechipierul său Jenson Button, care anticipează de asemenea că McLaren şi Honda vor avea de înfruntat o provocare majoră în lupta cu echipele rivale.
"Nu am văzut niciodată o asemenea motivaţie printre băieţi, suntem nerăbdători să mergem la Jerez şi să lucrăm din greu pentru dezvoltarea monopostului. Dar nu ne facem iluzii că va fi uşor, avem o provocare uriaşă în faţă şi vom încerca să recuperăm diferenţa faţă de rivali. Am terminat sezonul trecut cu un progres clar şi sunt determinat să continui aşa în 2015", a precizat britanicul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu