marți, 4 noiembrie 2014

N. Rosberg : "Este un vis din copilărie să fiu campion mondial în Formula 1 " !

Liderul clasamentului general al pilotilor Lewis Hamilton are un avans de 24 de puncte cu numai două etape înainte de final, însă titlul se va decide clar în ultima cursă din Abu Dhabi, ca urmare a faptului că acolo se vor acorda de două ori mai multe puncte decât în mod obişnuit.
Rosberg


Această situaţie îl avantajează pe Nico Rosberg, însă germanul susţine că nu îl interesează modul în care îşi va îndeplini obiectivul.
"Este bine că am o şansă să câştig titlul în ultima cursă, aşa că valorează mult din start. Regula dublării punctelor este aşa cum este. Nu-mi pasă cu adevărat,  atât timp cât voi avea cu un punct mai mult la steagul cu pătrătele din Abu Dhabi. Nu-mi pasă de ce sau cum. este acelaşi lucru pentru toată lumea", a declarat el.
Rosberg a admis că, cel mai probabil, va avea o nouă oportunitate la titlul mondial în sezonul următor, când Mercedes va fi din nou favorită. Totuşi, pilotul insistă că vrea să-şi îndeplinească obiectivul încă din acest an, chiar dacă are de recuperat un număr relativ mare de puncte.
"Este un vis din copilărie să fiu campion mondial în Formula 1. Ar fi ceva foarte special. Desigur, va exista o nouă şansă, întrucât monopostul nostru este grozav, iar echipa face o treabă grozavă. Dar trăiesc momentul şi vreau să profit de el", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu