marți, 11 noiembrie 2014

N. Rosberg : " Am nevoie de ceva ajutor din partea lui Massa " !

Germanul Nico Rosberg trebuie să recupereze 17 puncte în dauna echipierului său Lewis Hamilton pentru a câştiga titlul mondial în ultima cursă din Abu Dhabi. Chiar dacă numărul punctelor alocate piloţilor se dublează, Rosberg are nevoie de o victorie în Abu Dhabi şi de o clasare a lui Hamilton cel mult pe locul trei pentru a-şi adjudeca trofeul. Astfel, între cei doi echipieri Mercedes trebuie să se intercaleze un alt pilot, iar Rosberg consideră că Felipe Massa are cele mai mari şanse, mai ales după ce a urcat pe podiumul de premiere şi în Brazilia.
Rosberg


"El este omul potrivit. Am nevoie de ceva ajutor din partea lui Massa. Hamilton nu trebuie să termine pe doi în Abu Dhabi, trebuie să termine cel mult pe locul trei. Trebuie să-l motivez pe Massa să se relaxeze bine înainte de Abu Dhabi şi să aibă un weekend grozav pentru a termina pe doi", a declarat germanul.
În schimb, Massa nu este deloc încântat de propunerea lui Rosberg şi îşi aduce aminte că Timo Glock, un alt pilot german, l-a împiedicat să cucerească titlul în 2008 după ce a fost depăşit în ultimul viraj de Hamilton.
"Nu ajut pe nimeni. I-am spus lui Rosberg că vreau să câştig cursa, nu să-l ajut. Nimeni nu m-a ajutat când aş fi putut câştiga campionatul. De fapt, un anumit german mi-a făcut rău. Cred că Hamilton merită titlul, dar uneori lucrurile merg în cealaltă direcţie, aşa cum s-a mai întâmplat de câteva ori", a explicat brazilianul. Marele Premiu din Abu Dhabi va avea loc în perioada 21-23 noiembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu