marți, 11 noiembrie 2014

Forza Rossa a confirmat că nu a primit acordul FIA de a concura în sezonul 2015 al Formulei 1!

 Forza Rossa , echipa românească ce şi-a depus candidatura pentru a concura în Formula 1 începând din sezonul 2015 sau 2016,  a fost implicată în ultima perioadă în numeroase controverse cu privire la o posibilă achiziţionare a bunurilor echipei Caterham, care a intrat recent în insolvenţă şi cere sprijinul fanilor pentru a concura în Abu Dhabi.
Într-un comunicat transmis publicaţiei ProSport, Forza Rossa a confirmat că nu a primit acordul Federaţiei Internaţionale de Automobilism (FIA) de a concura în sezonul 2015 al Formulei 1.
FIA


"Proiectul depus de Grupul Forza Rossa la Federaţia Internaţională de Automobilism nu a primit acordul final şi suntem în măsură să confirmăm că, în lipsa unei comunicări publice şi oficiale a FIA, participarea în sezonul 2015 nu va avea loc", precizează oficialii Forza Rossa.
Informaţia nu este surprinzătoare în contextul în care au mai rămas doar patru luni până la startul sezonului 2015, iar echipa nu ar fi avut timpul necesar pentru a dezvolta cele două monoposturi. Pe de altă parte, planul iniţial prevedea un debut pentru 2015 sau 2016, însă Forza Rossa nu a menţionat nimic în comunicat despre o eventuală participare în Formula 1 peste doi ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu