luni, 6 octombrie 2014

Situatie dificila pentru pilotul francez Jules Bianchi !

Conditia lui Jules Bianchi continuă să rămână foarte gravă după accidentul terifiant suferit în finalul Marelui Premiu al Japoniei de la Suzuka. Postul de televiziune SkySports relatează că pilotul echipei Marussia este în continuare în stare critică la terapie intensivă. În plus, potrivit reporterului Craig Slater, francezul nu respiră singur, ci ajutat de aparate, în ciuda informaţiilor contrare apărute duminică seară.
Bianchi rămâne în stare critică la spital şi nu respiră singur - Poza 1


"Nu avem niciun update din partea spitalului, însă înţeleg că Bianchi este într-o condiţie critică, încă luptă pentru viaţa sa. Din păcate, pot să confirm că Bianchi nu respiră fără ajutor. Din câte înţeleg, se bazează pe un aparat de respiraţie pentru a putea respira. De asemena, pot să confirm că nu a suferit o a doua operaţie. A avut o singură procedura medicală la ora 23:00 (ora Japoniei) şi de atunci este la terapie intensivă", a precizat el.
Oficialii spitalului au refuzat să ofere orice fel de informaţii despre starea de sănătate a lui Bianchi, decizie motivată de politica de confidenţialitate. Pe de altă parte, nici cei de la Marussia nu doresc să ofere detalii şi direcţionează presa chiar spre reprezentanţii spitalului Mie General Medical Center din localitatea Yokkaichi, acolo unde este internat francezul.
"În ceea ce priveşte informaţiile despre starea medicală a lui Bianchi, vom respecta dorinţele familiei Bianchi. Prin urmare, solicităm răbdare şi înţelegere în privinţa următoarelor informaţii medicale care vor fi făcute la momentul potrivit în colaborare cu Mie General Medical Center, acolo unde este tratat Bianchi", precizează echipa din Rusia într-un comunicat de presă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu