miercuri, 1 octombrie 2014

Red Bull : "Când săgeţile argintii vor exploda din nou, vom fi acolo pentru a-i învinge" !

Mercedes are un avans consistent în faţa celor de la Red Bull Racing în clasamentul constructorilor, iar Lewis Hamilton şi Nico Rosberg beneficiază de asemenea de peste 57 de puncte în faţa principalilor urmăritori. Cu toate acestea, Helmut Marko, consultantul Red Bull, afirmă că echipa sa îşi poate adjudeca titlul în ultimele cinci curse ale sezonului, întrucât anticipează noi conflicte pe circuit între Hamilton şi Rosberg.
Red Bull


"Această pace între piloţi nu este reală. În cele din urmă, Hamilton şi Rosberg vor fi din nou roată la roată şi, când vor vedea că titlul este în faţa lor, nu mai există reguli. Iar când săgeţile argintii vor exploda din nou, vom fi acolo pentru a-i învinge", a declarat el pentru publicaţia germană Bild.
În plus, Merko consideră că Red Bull va fi avantajată şi de defecţiunile tehnice înregistrate de Mercedes în ultima perioadă, în urma cărora cei doi piloţi ai echipei au pierdut puncte preţioase în lupta pentru trofeu. "Pierderile lor ne vor fi favorabile în lupta pentru titlu. Mercedes încă mai poate pierde titlul", a adăugat el.
Hamilton şi Rosberg au suferit câte două abandonuri din motive tehnice în acest sezon. Pe de altă parte, este inevitabil ca cei de la Red Bull să fie penalizaţi cu 10 poziţii pe grila de start pentru utilizarea unui motor suplimentar pe lângă cele cinci permise dde regulament.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu