marți, 9 septembrie 2014

Red Bull : "Nu are sens pentru noi să intervenim între cei doi piloti" !

Daniel Ricciardo păstrează o şansă relativ redusă să cucerească titlul mondial, întrucât este la 72 de puncte în spatele liderului Nico Rosberg cu şase curse înainte de final, în condiţiile în care în ultimul Mare Premiu câştigătorul va primi 50 de puncte.
Red Bull


Australianul a sugerat înaintea Marelui Premiu al Italiei că şi-ar dori să fie sprijinit de coechipierul său Sebastian Vettel pentru a rămâne în cursa pentru trofeu, însă şeful Christian Horner a exclus luni această variantă.
"Cred că ne vom lăsa piloţii să concureze. Trebuie să avem încredere în ei că vor lupta din greu şi roată la roată într-o manieră foarte corectă. Diferenţa de puncte dintre Ricciardo şi cei doi piloţi Mercedes era enormă şi nu are sens pentru noi să intervenim între cei doi. Totul depinde de ce vor face pe circuit şi aşa au concurat şi la Monza", a declarat britanicul.
Pe de altă parte, Horner a avut numai cuvinte de laudă la adresa prestaţiei lui Ricciardo în Italia, acolo unde a revenit de pe locul 11 pentru a termina pe cinci, chiar în faţa coechipierului său.
"Cred că unele depăşiri ale lui Ricciardo au fost fantastice. A pilotat cu precizie. Niciunul dintre piloţii noştri nu a blocat rotile şi nici nu au ieşit în decor în primul viraj. Pentru cei care au avut dubii despre abilităţile lui de a efectua depăşiri, Ricciardo este alături de cei mai buni", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu