luni, 7 iulie 2014

Raikkonen incert pentru testele de la Silverstone !

Kimi Raikkonen a fost protagonistul unui accident major în debutul Marelui Premiu al Marii Britanii, care a dus la întreruperea cursei pentru o oră.Pilotul Scuderiei Ferrari a ieşit larg în decor, iar la revenirea pe circuit a pierdut controlul volanului din cauza unei denivelări a terenului care l-a propulsat în cealaltă parte a circuitului. Finlandezul s-a izbit de barierele metalice cu o forţă impresionantă de 47 g şi a fost transportat la centrul medical, însă s-a ales doar cu câteva zgârieturi la genunchi şi gleznă.
Raikkonen


Cu toate acestea, finlandezul ar putea fi nevoit să renunţe la participarea la sesiunea de teste de la Silverstone programată pentru marţi şi miercuri. Oficialii Scuderiei vor lua o decizie în această privinţă în timp util, cel mai probabil după ce pilotul va efectua analize medicale suplimentare.
Vreau să fiu 100% sigur că va fi în regulă înainte să urce în cockpit. Dar în acest moment nu este o problemă majoră.
"Kimi este în regulă. Am verificat de mai multe ori şi vom lua o decizie în privinţa testului. Vreau să fiu 100% sigur că va fi în regulă înainte să urce în cockpit. Dar în acest moment nu este o problemă majoră", a declarat şeful Marco Mattiacci. Ferrari stabilise deja pe plan intern că Raikkonen şi pilotul de teste Pedro de la Rosa vor participa la sesiunea de teste de la Silverstone. În cazul în care Raikkonen va deveni indisponibil, Ferrari l-ar putea înlocui cu Fernando Alonso sau l-ar putea folosi pe de la Rosa în ambele zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu