luni, 21 iulie 2014

C. Horner: "FIA a stabilit un precedent interesant, permițându-i lui Hamilton sa schimbe frânele" !

Christian Horner crede ca FIA a stabilit un "precedent interesant", acordându-i lui Lewis Hamilton sansa de a schimba frânele sale la un alt producător, fără penalități, în condiții de  Parc Ferme la Marele Premiu al Germaniei editia 2014. Pilotul Mercedes a ratat sansa de a se lupta in calificarile M.P. al Germaniei , el suferind un accident din cauza discului fata dreapta .El a schimbat discurile Brembo cu care a fost echipat monopostul , trecand la Carbone Industries chiar inaintea cursei de duminica . 

 Seful echipei Red Bull spune ca a fost surprins de decizia FIA de a permite schimbarea unei componente despre care crede ca este  o parte esentiala a unui monopost. " Absolut - a fost o schimbare de specificatie a monopostuilui", a declarat Horner când a fost întrebat dacă el a fost mirat de decizia comisarilor. "Dacă schimba piesa cu alta similara este un lucru, dar dacă schimba piesa cu una a altui producător și are o caracteristică diferită așa cum este descris de către pilot însuși, atunci este ceva diferit. Este un precedent interesant." " Nu cred ca vom protesta , nu este treaba noastra ci a stewarzilor , iar daca ei sunt multumiti cu acest precedent vom vontinua in acest mod. "
 Horner nu este de acord ca schimbarea ar putea fi justificată din motive de siguranță, deoarece Red Bulls este echipata cu frane Brembo. "Suntem echipati cu același material ca Lewis in antrenamente, deci franele au fost sigura si pe mașina noastră", a adăugat el
 "Cred că vom avea nevoie de o clarificare, pentru că, evident, dacă poți face asta, atunci ce altceva mai poti schimba? Va fi interesant de urmarit care vor fi rezultatele acestei actiuni . "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu