vineri, 13 iunie 2014

Vor exista mutari surpriza in Formula 1?

 Fernando Alonso este cel mai cautat pilot printre echipele de top , aceasta pornind de la nemulțumirea lui cu poziția actuală a Scuderiei Ferrari , de aici rezultand posibilitatea lui de a schimba echipa pentru a fi din nou campion mondial înainte de a părăsi F1. Prin urmare, în cazul în care spaniolul decide să părăsească Scuderia înainte de sfârșitul contractului său actual, care este valabil până la sfârșitul anului 2016, Sebastian Vettel este o alternativă importantă, și, prin urmare, nu ar trebui să rămană pentru mai mult de un an cu Red Bull Racing .
AL


 Cu toate acestea McLaren este de asemenea interesată de serviciile germanului, în timp ce se negociază în liniște cu Alonso , aceasta pentru că au nevoie de un nume mai puternic decât Jenson Button pentru a convinge Honda să se decidă mult mai repede in a investi impreună cu ei
 Dintre toate echipele cu mijloacele financiare necesare pentru a angaja doar piloti de top , numai Mercedes nu a făcut nici o abordare in cazul lui Vettel de la începutul anului, aceasta pentru că Rosberg are un contract până la sfârșitul anului 2016 și Hamilton are contractul garantat până la sfârșitul sezonului viitor . 
 Tânărul german nu a exclus o posibila mutare la Ferrari, dar el știe că poate merge la Maranello după cer Fernando Alonso o să părăsească echipa, deoarece spaniolul are dreptul de veto în legătură cu colegul său de echipă și a precizat clar in intreriorul echipei ca nu accepta să concureze alaturi de Hamilton sau Vettel. .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu