miercuri, 7 mai 2014

D. Ricciardo : " Este responsabilitatea noastră să ne supunem ordinelor de echipă "

Red Bull a apelat de două ori în ultimele două curse la ordine de echipă, iar de fiecare dată pilotul care a fost nevoit să cedeze poziţia a fost campionul mondial Sebastian Vettel. El a fost vizibil deranjat de felul în care a fost tratat, însă coechipierul său Daniel Ricciardo consideră că ordinele de echipă sunt necesare şi trebuie respectate de ambii piloţi.
Ricciardo



"Nu este întotdeauna frumos dacă ţi se spune să te dai la o parte. Nu este frumos să fii monopostul mai lent, este frustrant. Dar este responsabilitatea noastră să ne supunem, cu excepţia cazului în care este ilogic şi atunci putem încerca să luptăm şi să oferim explicaţii. Dar echipa face toate calculele în pitwall pe parcursul cursei şi trebuie să respecţi ce spun ei", a declarat el.
  Pe de altă parte, Ricciardo insistă că vrea ca Vettel să concureze la cel mai înalt nivel pentru a avea parte de un duel corect pe parcursul sezonului. "Ştim amândoi şi ne-am spus că vrem să concurăm la capacitate maximă. Vreau să concurez cu cea mai bună versiune a lui Vettel, iar el vrea să concureze cu cea mai bună versiune a mea. Cred că amândoi îl vom respecta pe cel care a făcut o treabă mai bună. Nu-mi va plăcea dacă Vettel va face o treabă mai bună decât mine în acest an, dar cu siguranţă îl voi respecta şi îi voi acorda meritele. Cred că este o stradă cu două benzi. Înţelegem ce este o luptă corectă şi ne bucurăm de asta", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu