marți, 29 aprilie 2014

J. Button : " Nu suntem rapizi, aşa că nu ştiu ce facem " !

McLaren Mercedes a fost liderul clasamentului constructorilor după prima cursă a sezonului din Australia, însă nu a mai obţinut niciun punct în ultimele două curse. Jenson Button nu este deloc mulţumit de situaţie, iar problema este agravată de faptul că inginerii nu au identificat cauzele pentru acest regres.
Button


"Pregătim câteva upgrade-uri, dar în China am fost mult mai departe decât în precedenta cursă. Nu suntem rapizi, nu cred că ceilalţi au îmbunătăţit atât de mult, aşa că nu ştiu ce facem. Cursa din China a fost dezamăgitoare pentru întreaga echipă. Sper ca băieţii să rămână optimişti şi să continue să îmbunătăţească monopostul, pentru că în acest moment nu este suficient de bun", a declarat britanicul.
  În plus, Button nu are încă o explicaţie pentru care pneurile de pe monopostul McLaren se degradează într-un ritm alert. "Nu putem face pneurile de pe puntea faţă să funcţioneze, ele doar se degradează. Dacă am fi cunoscut problema cu pneurile am fi rezolvat-o, aşa că sper să avem ceva mai multe informaţii în Spania", a adăugat el.
Button a participat la sfârşitul săptămânii trecute la un triatlon în Insulele Canare, însă a parcurs doar probele de înot şi ciclism. El s-a retras de la proba de maraton, iar presa internaţională a susţinut că a luat această decizie din cauza unor dureri musculare, însă McLaren a negat ulterior aceste informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu