luni, 7 aprilie 2014

Caterhamul lui Kobayashi interzis in transmisiunile F1 din Japonia !

Controversele din acest an in ceea ce priveste noul look al monoposturilor de Formula 1 si mai ales a nasurilor acestor bolizi au facut sa curga multa cerneala in presa mondiala , mai ales in Japonia , unde cei ce transmit campionatul mondial de Formula 1au anunțat că vor cenzura imaginile cu partea frontala a Caterhamului lui  Kamui Kobayashi în timpul desfasurarii evenimentului .



 " In acest moment , suntem de părere că este pur și simplu nepotrivit sa prezentam monopostul Caterham la televizor ", a explicat un purtător de cuvânt . " Sunt  copii si oameni in varsta care se uita la televizor  . Este o situație dificilă . "
Proeminența din parte frontala a monopostului Caterham va fi afișată ca o neclaritate pixelată începând cu Marele Premiu al Bahrainului de duminică și va continua să fie cenzurată până când acesta este revizuit . Ingrijorările au apărut pentru prima dată după coliziunea lui Kobayashi cu Felipe Massa în timpul Marele Premiu al Australiei de luna trecută , cand unii au considerat că cei de la Caterham au adaugat un " element de vulgaritate " la monopost .  " Kamui este un pilot fantastic , dar e predispus la accidente ", a adăugat un alt purtător de cuvânt . " Noi pur și simplu nu putem risca ca ceea ce s-a intamplat la Melbourne se intample din nou . "
 Monoposturile Sahara Force India au fost , de asemenea, luate în considerare pentru a fi cenzurate, dar din cauza faptului că extremitatea sa aerodinamica frontala este mascata in culoarea negru  , au fost considerate apte pentru vizualizare publică .
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu