miercuri, 2 aprilie 2014

Alonso : " Pentru Bahrain, nu cred că se vor schimba multe " !

  Alonso nu are mari aşteptări de la Marele Premiu al Bahrain de la sfârşitul acestei săptămâni. În condiţiile în care echipa nu va introduce îmbunatăţiri pentru monopost, pilotul Scuderiei Ferrari consideră că va avea o prestaţie asemănătoare cu cea de la Sepang, acolo unde a ocupat locul patru fără să aibă posibilitatea de a lupta pentru victorie cu rivalii de la Mercedes.
Alonso


"Pentru Bahrain, nu cred că se vor schimba multe. Sunt doar cinci zile între curse şi nu vor exista schimbări magice la echipe. Caracteristicile circuitului sunt un pic diferite, aşa că dacă suntem lenţi pe liniile drepte probabil că vom avea o slăbiciune, iar monoposturile cu o viteză de top bună probabil că vor fi competitive în Bahrain, aşa cum a fost Williams în teste. Va fi din nou dificil, dar reuşim să fim în primii cinci şi până acum am câştigat puncte bune", a declarat spaniolul.
Alonso a admis că nu poate fi mulţumit cu astfel de performanţe în contextul în care vrea să lupte pentru titlul mondial, însă evidenţiază faptul că a obţinut rezultate mai bune decât coechipierul său, Kimi Raikkonen.
"Nu este un start ideal, am fi vrut să câştigăm primele două curse. Echipa depune eforturi majore pentru a ajunge rivalii din urmă. Personal, aş vrea să lupt pentru victorii, dar atât timp cât sunt în fata coechipierului înseamnă că fac ceva în plus comparativ cu aşteptările oamenilor. Sunt sigur că vom îmbunătăţi. Am parcurs doar două curse şi analizăm zonele în care putem îmbunătăţi. Este foarte clar", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu