marți, 25 martie 2014

S. Vettel : " Există potenţial, iar acest lucru ne oferă speranţă şi de aceea sunt optimist " !

Red Bull Racing a avut parte de trei sesiuni de teste dificile înainte de startul sezonului, însă Daniel Ricciardo a ocupat locul doi în Marele premiu al Australiei la capătul unui weekend în care monopostul a impresionat prin viteză şi fiabilitate, chiar daca la sfarsitul marelui premiu australian a fost descalificat.
Vettel


Performanţele l-au luat prin surpridere pe Sebastian Vettel, care a fost nevoit să abandoneze în startul cursei din cauza unor defecţiuni tehnice la motor.
"Rezultatul nu a constituit o mare surpriză, ceea ce a fost surprinzător a fost să vedem că monopostul este rapid şi că putem concura în frunte. Există potenţial, iar acest lucru ne oferă speranţă şi de aceea sunt optimist", a declarat germanul pentru publicaţia Bild am Sonntag.
În schimb, şeful Christian Horner afirmă că se aştepta că Red Bull racing să concureze în fruntea grilei de start pe baza faptului că monopostul în sine este de calitate şi că singurele probleme sunt legate de unitatea de propulsie oferită de Renault. "Nu am crezut niciodată că nu vom fi în frunte în Australia şi vom continua să luptăm pentru a reveni la nivelul obişnuit de competitivitate. Ştim că la bază avem un monopost bun. Ştim că avem probleme de rezolvat, trebuie doar să muncim pentru a le rezolva rapid împreună cu băieţii de la Renault. Melbourne a reprezentat cea mai bună oportunitate pentru a lucra la setări şi pentru a pilota monopostul în mod corespunzător", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu