marți, 4 martie 2014

L. Hamilton : " "Vom lupta pentru primele cinci poziţii " !

Red Bull Racing a înregistrat foarte multe defecţiuni tehnice la sistemul de răcire şi la unitatea de propulsie Renault pe parcursul celor trei sesiuni de teste din această iarnă. Echipa nu a reuşit să efectueze nicio simulare de cursă, întrucât cel mai lung stint a însumat doar 20 de tururi într-un ritm lent, însă Lewis Hamilton consideră că monopostul RB 10 este unul rapid. Din acest motiv, pilotul echipei Mercedes anticipează că Red Bull va reprezenta o ameninţare în lupta pentru titlu după ce echipa va remedia defecţiunile de fiabilitate.
Hamilton


"Se pare că Red Bull au un monopost impresionant şi, de obicei, cu cât un monopost este mai frumos, cu atât este mai rapid. Aşa că sunt sigur că au un monopost destul de rapid. După ce rezolvă problemele cu motorul şi sistemele, vor fi greu de învins. Ştiu că echipa mea este mai puternică ca niciodată, aşa că vom fi capabili să luptăm cu ei. Încă învăţ cum să setez monopostul, dar simt că sunt într-o poziţie bună", a declarat britanicul citat de postul de televiziune BBC.
Mercedes şi Williams sunt considerate principalele favorite să câştige curse în debutul sezonului, însă Hamilton preferă să rămână precaut şi afirmă că se vede doar în primii cinci piloţi în etapa inaugurală din Australia. "Vom lupta pentru primele cinci poziţii, asta este tot ce pot să spun. Au fost cele mai ciudate şi dificile teste premergătoare sezonului. Mai sunt multe lucruri de învăţat, aşa că primul weekend de cursă va fi ca un antrenament de vineri. Vom învăţa, vor exista greşeli şi sper că noi vom face cele mai puţine erori", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu