luni, 3 martie 2014

Domenicali : " După Mercedes şi Williams am putea fi noi " !

Scuderia Ferrari nu a ieşit în evidenţă în cele patru sesiuni de teste premergătoare noului sezon, însă a demonstrat o bună fiabilitate a monopostului şi a efectua simulări de cursă atât cu Fernando Alonso, cât şi cu Kimi Raikkonen. Şeful Stefano Domenicali consideră că Ferrari este pe locul trei într-un clasament neoficial al testelor şi anticipează ca rivalii de la Mercedes şi Williams sunt în faţa Scuderiei.
Ferrari


"Din ceea ce am văzut până acum, sunt două echipe în frunte, Mercedes şi Williams. După ele am putea fi noi", a declarat italianul.
Pe de altă parte, Domenicali anticipează că echipele vor introduce numeroase update-uri în fiecare dintre primele curse ale sezonului, element care va conduce la o repoziţionare a echipelor pe grila de start.
"Cred că am putea vedea schimbări mari de la prima la a doua şi a treia cursă, pentru că toată lumea aduce update-uri tot timpul. La început, fiabilitatea va fi esenţială, pentru că fără ea nu putem câştiga puncte. De asemenea, cred că unele echipe care se chinuie în acest moment vor fi capabile să recupereze, în timp ce echipele care au în prezent un uşor avantaj ar putea înregistra o scădere de performanţă şi vor permite celorlalţi să micşoreze diferenţa", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu