joi, 20 martie 2014

Ferrari : " Este clar că trebuie să muncim pentru a concura pe picior de egalitate cu Mercedes " !

Scuderia Ferrari a obţinut o dublă clasare în puncte în prima cursă a noului sezon de la Melbourne, însă piloţii şi oficialii echipei au recunoscut că performanţele nu se ridica la nivelul pretenţiilor, mai ales în contextul dominaţiei autoritare a lui Nico Rosberg.
Ferrari


Directorul tehnic James Allison a scos deja în evidenţă două aspecte pe care echipa trebuie să le îmbunătăţească pentru a ţine pasul cu rivalii de la Mercedes.
"Putem fi satisfăcuţi de fiabilitatea demonstrată de monopostul F14 T, dar este clar că trebuie să muncim pentru a concura pe picior de egalitate cu Mercedes. Sunt multe lucruri care funcţionează bine la F14 T. Starturile şi forma în viraje, în special în cele de mare viteză, sunt principalele puncte forte, dar trebuie să lucrăm la stabilitatea în momentele de frânare şi la viteza pe liniile drepte", a declarat el citat de SkySports.
Viteza pe liniile drepte este o caracteristică la care Ferrari a fost în spatele celor de la Mercedes şi pe parcursul sezoanelor precedente, în primul rând ca urmare a puterii mai mari a motorului german. De data aceasta, Allison crede că este avantajată, întrucât performanţele pe parcursul sezonului se vor îmbunătăţi mai mult prin prisma noului regulament.
"Intenţionăm să luptăm pentru a reveni în fruntea grilei cu ajutorul îmbunatăţirilor pe care le vom aduce monopostului. Toate sezoanele recente au fost caracterizate de o dezvoltare acerbă din martie până în noiembrie. Cu noile regulamente din acest an, oportunităţile de a îmbunătăţi monopostul sunt mai mari şi ne putem aştepta că luptă pentru îmbunătăţirea monopostului să fie şi mai intensă decât în mod obişnuit", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu