marți, 11 martie 2014

C. Horner : " Nu ar fi o surpriză dacă Mercedes ar termina cu două tururi în faţa tuturor " !

Mercedes este considerată principală favorită la victorie în Marele Premiu al Australiei, prima cursă a noului sezon de Formula 1. Opinia este împărtăşită şi de Christian Horner, şeful campioanei mondiale en-titre Red Bull Racing, care susţine însă că Mercedes poate câştiga cursa de la Melbourne cu un avans de două tururi în faţa tuturor celorlalte 10 echipe.
Red Bull


"Am putea vedea un nivel de dominaţie mai mare decât anul trecut. Dacă ne uităm la simularea de cursă a celor de la Mercedes, nu ar fi o surpriză dacă ar termina cu două tururi în faţa tuturor la Melbourne. Au un avantaj major. Ştim că Lewis Hamilton este extrem de talentat şi rapid şi este într-o echipă bună, aşa că probabil este favorit înaintea sezonului", a declarat britanicul pentru publicaţia Daily Mail.

Red Bull: "Ne revenim până la cursele europene"

Pe de altă parte, Horner a admis că Red Bull Racing ar putea fi nevoită să aştepte până la începerea sezonului european o creştere vizibilă de performanţe, pe măsură ce Renault remediază defecţiunile la nouă unitate de propulsie. "Credem că avem un monopost bun. Ar trebui să fim în regulă până ajungem la cursele europene din luna mai. Am avut câteva probleme cu sistemul de răcire, dar am muncit din greu pentru a le rezolva. Trebuie să mai rezolvăm problemele cu partenerul nostru pentru motoare. Renault va prinde din urmă (n.r - rivalii), trebuie să facă asta. Sperăm că până când vom reveni în Europa vom vedea îmbunătăţiri semnificative", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu