miercuri, 26 februarie 2014

Raikkonen : " Vom vedea exact unde suntem la prima cursă din Australia " !

Scuderia Ferrari este una dintre echipele care nu au ieşit în evidenţă în mod deosebit pe parcursul celei de-a două sesiuni de teste din Bahrain. Fernando Alonso şi Kimi Raikkonen au ocupat locurile şase şi şapte într-un clasament general al timpilor dominat de monoposturi motorizate de Mercedes, iar echipa nu a avut timp să efectueze o simulare de cursă din cauza unei defecţiuni la telemetrie.
Raikkonen


În acest context, Raikkonen admite că nu ştie la ce să se aştepte din punct de vedere al performanţelor, însă remarcă fiabilitatea noului monopost care a parcurs 287 de tururi în patru zile.
"Nu suntem atât de impresionanţi în privinţa timpilor, dar vom vedea exact unde suntem la prima cursă din Australia. Din perspectiva fiabilităţii suntem în regulă, dar nu ştiu unde suntem din punct de vedere al vitezei. Nu cred că stăm prea rău. Mai sunt multe lucruri de făcut şi cunosc situaţia noastră, dar nu ştiu ce fac ceilalţi. Vom continua să ne facem treaba şi sperăm să aflăm unde trebuie să fim", a declarat finlandezul pentru publicaţia Autosport.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu