luni, 27 ianuarie 2014

Noi informatii despre starea lui Schumacher !

Ziarul francez Le Journal du Dimanche anunta ca medicii spitalului din Grenoble au inceput in ultimele zile un proces prin care il trezesc gradual pe Schumacher din coma indusa. Informatia publicatiei franceze este obtinuta pe surse si nu a fost confirmata oficial deocamdata.



"Doar echipa medicala si managerul lui Michael Schumacher sunt indreptatiti sa raspunda", este pozitia oficiala a Spitalului, in timp ce apropiatii familiei fostului campion neaga. Profesorul Gérard Saillant susţine că informaţia este "complet falsă"
Totusi, aceste lucruri s-ar datora intentiei doctorilor de a face un anunt abia in momentul in care Schumacher va fi trezit in totalitate.
Pe masura ce procesul continua, medicii au observat ca pierderile unor functii pot fi luate in calcul, fapt ce este normal pentru pacientii care au stat atat de mult in coma.
Potrivit tabloidului britanic Mirror, neurochirurgii de la spitalul din Grenoble nu au prezentat încă o dată când fostul pilot va fi scos din starea de comă, iar unii experți se tem că el va rămâne într-o stare vegetativă pentru tot restul vieții. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu