duminică, 19 ianuarie 2014

Mika Hakkinen : "Alonso forţează prea mult, aşa că anticipez că Raikkonen îl va învinge" !

Fernando Alonso a fost considerat pilotul numărul unu al Scuderiei Ferrari de la sosirea la echipă în 2010 în detrimentul lui Felipe Massa, însă ar putea întâmpina dificultăţi să-şi păstreze această poziţie neoficială în sezonul care va începe în lună martie.
Hakkinen


Spaniolul va împărţi garajul Scuderiei cu Kimi Raikkonen, despre care dublul campion mondial Mika Hakkinen afirmă că are un stil de pilotaj mai bine adaptat la specificaţiile motoarelor turbo V6 de 1.6 litri care vor debuta în competiţie.
"Cred că stilul de pilotaj al lui Raikkonen este cu adevărat perfect pentru aceste motoare turbo. Alonso forţează prea mult, aşa că anticipez că Raikkonen îl va învinge", a declarat finlandezul în cadrul unui editorial publicat pentru Ilta-Sanomat.
  În plus, Hakkinen a explicat motivele pentru care Raikkonen a ales să părăsească Lotus în favoarea unei reveniri spectaculoase la Ferrari şi scoate în evidenţă resursele financiare pe care le au italienii. "Toată lumea ştie că Ferrari are resurse uriaşe pentru a se dezvolta pe parcursul sezonului. Dezvoltarea nu se va opri, chiar dacă unii ingineri buni pleacă. Iar Raikkonen nu trebuie să fie îngrijorat din cauza parţii financiare, pentru ca Ferrari are tot ce trebuie", a mai precizat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu