miercuri, 4 decembrie 2013

Hamilton : "Victoria este singurul lucru care contează " !

Lewis Hamilton a încheiat sezonul 2013 al Formulei 1 pe locul patru în clasamentul general, după ce a fost depasit de Mark Webber cu numai 10 puncte. Pilotul echipei germane admite însă că performanţa nu este una care să-l extazieze, întrucât victoria este singurul lucru care contează în Formula 1.
Hamilton


"Nu este chiar atât de important, nu obţii un bonus pentru asta (n.r - locul trei). Victoria este singurul lucru care contează. Totuşi, pentru echipă, locul doi în clasamentul constructorilor a fost important, pentru că îl merită. Sunt bucuros că am putut contribui la asta", a declarat el în cadrul unui interviu acordat publicaţiei britanice Daily Mail.
  În plus, Hamilton susţine că parcursul său din acest sezon este unul bun în contextul în care monopostul Mercedes nu s-a potrivit stilului său de pilotaj. "Acest monopost a fost construit pentru Nico Rosberg şi dezvoltat împreună cu Michael Schumacher, care are un stil de pilotaj diferit de al meu. Aşa că acest an a fost foarte dificil în privinţa extragerii performanţelor din monopost. Pe de altă parte, nu a fost un an chiar atât de rău, având în vedere că a fost primul meu sezon cu un monopost pe care nu îl cunoşteam. Am învăţat foarte multe lucrurui pe parcursul sezonului, prin prisma numeroaselor probleme", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu