marți, 17 decembrie 2013

C. Horner : "Suntem destul de încrezători că vom avea un motor competitiv in 2014 " !

 Presa internaţională speculează de mai mult timp că Mercedes va beneficia de cel mai performant motor în sezonul 2014 al Formulei 1 la trecerea la unităţile turbo V6 de 1.6 litri. Potrivit celor de la Red Bull Racing, inginerii de la Renault sunt însă cel puţin la fel de bine pregătiţi, chiar dacă beneficiază de un buget mai mic decât constructorul german.
Red Bull


"Renault are o reputaţie foarte bună şi împreună am obţinut lucruri fenomenale. Poate că nu au bugetul altora, dar au fost prudenţi în privinţa cheltuielilor. Suntem destul de încrezători că vom avea un motor competitiv. Se spun foarte multe lucruri în această perioadă a anului, dar important este ce se va întâmpla când steagul cu pătratele va fi fluturat la Melbourne", a precizat Christian Horner, şeful Red Bull Racing, citat de publicaţia Autosport.
  În plus, Red Bull mizează şi pe statutul de echipă de uzină a celor de la Renault, câştigat după ce francezii şi-au retras propria echipă din competiţie pentru a rămâne doar furnizor de motoare. "Statutul de echipă de uzină pe care îl avem înseamnă că se depun eforturi maxime pentru optimizarea motorului şi a monopostului Red Bull. Va fi un element major al curselor de anul viitor. Renault a lucrat îndeaproape cu noi la montarea motorului. Ei au propria zonă de specialitate, zona noastră este şasiul, aşa că a existat un efort colectiv în ultimii doi ani pentru a integra motorul", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu