miercuri, 20 noiembrie 2013

Mark Webber : ""Nu am multe regrete in Formula 1 " !

Marele Premiu al Braziliei de la sfârşitul acestei săptămâni reprezentă ultima cursă în Formula 1 pentru Mark Webber, care va pune astfel capăt unei cariere de 12 ani pentru a începe o nouă aventură în Campionatul Mondial de Anduranţă alături de Porsche.
Webber


Pe parcursul carierei sale, australianul s-a confruntat cu numeroase momente dificile, inclusiv cu o perioadă lipsită de succes la Williams în 2005 şi 2006.
Cu toate acestea, el afirmă că nu are regrete în privinţa deciziilor pe care le-a luat şi oferă ca exemplu perspectiva pe care a avut-o când a semnat cu Red Bull Racing pentru sezonul 2007, înaintea căruia echipa ocupase doar locul şapte în clasamentul constructorilor.
"Nu am multe regrete. Cine ar fi putut să prevadă ce se va întâmpla la Red Bull? Când m-am alăturat era o echipă de vacanţă şi nimeni nu putea prevede succesul de care ne vom bucura. După Williams, a părut dificil, dar s-a dovedit a fi o decizie bună, chiar dacă la vremea respectivă toată lumea a spus că este o decizie proastă. Dar a devenit o senzaţională poveste de succes", a declarat el.
Webber are planuri mari în privinţa participării sale în Campionatul Mondial de Anduranţă, obiectivul principal fiind obţinerea unei victorii în celebra Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
"Poate nu imediat, dar în viitor da. Nu se va întâmpla peste noapte. Nu avem succesul garantat doar pentru că este vorba despre Porsche. Va trebui să muncim din greu pentru acest succes", a adăugat el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu