miercuri, 21 august 2013

Lotus : "In Belgia există o şansă bună ca sistemul DDRS să-şi facă apariţia" !

Circuitul de la Spa-Francorchamps este unul dintre cele mai bune pentru utilizarea sistemului DDRS, care permite creşterea vitezei pe liniile drepte independent de tradiţionalul sistem DRS.
Tehnologia a fost utilizată de Lotus doar în Marele Premiu al Marii Britanii şi nu a dat rezultatele aşteptate, însă directorul de operaţiuni Alan Permane a confirmat intenţia echipei de a monta sistemul pe monopostul E21 cu ocazia cursei de la sfârşitul acestei săptămâni.
Lotus


"Nu am luat încă decizia finală în privinţa utilizării, dar am efectuat multe simulări cu acest concept pentru a clarifica această decizie. Există o şansă bună ca sistemul să-şi facă apariţia", a declarat britanicul.
  Lotus a confirmat anterior că nu va introduce update-uri majore pe monopost în a doua jumătate a sezonului, cel mai probabil din cauza dificultăţilor financiare, însă Permane a dezvăluit că monopostul va beneficia la Spa de câteva îmbunătăţiri de natură mecanică şi aerodinamică. "Datorită faptului că circuitul de la Spa este aproape din punct de vedere geografic, putem munci la fabrica de la Enstone până marţi noapte pentru a avea suficient timp să aducem update-urile până joi dimineaţă. Avem câteva update-uri mecanice şi aerodinamice, aşa că suntem încrezători că putem face un nou pas înainte", a adăugat el.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu