miercuri, 28 august 2013

Christian Horner : "Mai este mult până departe, multe curse" !

Sebastian Vettel şi-a consolidat poziţia de lider în clasamentul general după victoria înregistrată în Marele Premiu al Belgiei, având acum un avans de 46 de puncte în faţa lui Fernando Alonso.
Totuşi, cu opt curse înainte de final, Christian Horner, şeful Red Bull Racing, consideră că este prea devreme pentru a se gândi deja la cucerirea titlurilor mondiale.
Red Bull



"Încrederea este evident foarte mare, pentru că Vettel pilotează foarte bine. A avut o performanţă fără greşeală la Spa, dar lucrurile se pot schimba foarte repede. Am văzut asta anul trecut ca lucrurile se pot schimba rapid. Mai este mult până departe, multe curse, iar strategia noastră este să abordăm fiecare cursă la timpul ei pentru a obţine cel mai bun rezultat în fiecare weekend", a declarat el.
  Horner consideră că Alonso are încă oportunitatea de a câştiga trofeul şi insistă cu exemplul sezonului trecut. "Alonso a reuşit să facă asta anul trecut, aşa că nimic nu este imposibil. Cu 25 de puncte pentru victorie, câteva abandonuri şi cineva care are rezultate bune în ritm susţinut poţi reveni la starea iniţială. Ne-am pus într-o poziţie puternică, dar ne concentrăm foarte mult pe tranziţia de la Spa la Monza şi apoi spre cursele internaţionale, aşa că abordăm fiecare cursă la timpul ei", a adăugat el.
Sursa : www.automarket.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu